Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

La Mola. Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Timelapse

A mig camí entre Montserrat i el Montseny, hi trobem el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. A les seves fondalades i penya-segats amaga bells racons per descobrir a través de corriols i camins llegendaris. La Mola, el cim més alt del Parc, està coronat per un monestir benedictí i el seu restaurant, on es pot gaudir de panoràmiques inoblidables, podent-hi veure amb facilitat la costa de Barcelona i en dies molt clars fins i tot l’illa de Mallorca.
La seva proximitat amb Barcelona, Sabadell i Terrassa i la seva bellesa peculiar l’han convertit en una muntanya molt freqüentada pels aficionats a l’excursionisme i l’escalada. Canals obagues, relleus abruptes i camins llegendaris són recorreguts diàriament a la recerca d’aventura, calma, o simplement de la millor fotografia.

Castellano
Entre Montserrat y el Montseny, se encuentra el “Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”. En sus barrancos y acantilados se esconden bonitos rincones para descubrir a través de senderos y caminos históricos. La Mola, la cumbre más alta del parque, está coronada por un monasterio Benedictino que acoge un restaurante, desde donde se disfruta de panorámicas inolvidables, pudiendo contemplar con facilidad la costa de Barcelona y en días muy claros hasta la isla de Mallorca.
Su proximidad con Barcelona, Sabadell y Terrassa y su belleza singular, la han convertido en una montaña ideal para los aficionados al excursionismo y la escalada. Sombrías canales, relieves abruptos y caminos legendarios son recorridos diariamente en la busqueda de aventura, de calma y sosiego, o simplente para conseguir la mejor fotografía.

English
In Catalonia, between Montserrat and Montseny mountains, we find Sant Llorenç del Munt i L´Obac Natural Park.
It hides beautiful places to discover through gullies and legendary paths. La Mola, the highest peak of the park, is crowned by a Benedictine monastery where we can find a restaurant inside. From there, we can enjoy the unforgettable sights of Barcelona coast, or in a clear day even see Mallorca island.
Its proximity to Barcelona, Sabadell and Terrassa and its peculiar beauty have made it an ideal mountain for people who practice hiking and climbing.
Mysterious channels, steep slopes and legendary paths are daily visited seeking for adventure, peace or simply to get the best photograph.

www.portaldecatalunya.cat
Facebook Portal de Catalunya